Nöjd med värmepumpen

Nöjd med värmepumpen

God morgon, god morgon! Det var närheten till skog och natur som fick mig att köpa den här villan en mil utanför Norrtälje och här trivs jag bra. Men när jag hade bott i huset i några månader var det mycket höga uppvärmningskostnader så jag bestämde mig för att skaffa en värmepump. Jag sökte efter ett företag inom värmepumpar i Norrtälje och fann ett bra företag som jag tänkte att jag skriver några rader om på bloggen här idag, och så kan ni som känner att det här hade varit bra kontakta dem, och ni kan komma till deras hemsida här där ni kan läsa om allt de kan göra och även få deras telefonnummer och mejladress. 

Jag har verkligen inte ångrat mig en sekund sedan jag fick värmepumpen och det här är absolut något som man ska göra om man vill ha låga uppvärmningskostnader. Jag vet att värmepumpar kan vara lite dyrare i inköp, men det tjänar man in på väldigt snabbt egentligen. Jag har satt vattenburen värme i hela huset och jag kommer inte att byta till något annat, det är verkligen väldigt skönt och man har värmen precis som man vill ha den. Jag vet att det finns vissa vars hus inte passar för vattenburen värme, men i de flesta fall så går det att installera och sedan är det bara att njuta av låga värmekostnader. 

Nu har jag ett bra inomhusklimat året om för även om det heter värmepumpar så är det lika mycket en anordning som kan kyla luften på sommaren och med tanke på klimatförändringen så kommer vi att få det allt varmare på somrarna och då kan det vara bra att man kan kyla ner inomhus. Det var några ord om detta och jag hoppas att det här inlägget ska kunna vara till hjälp!

Kommentarer är stängda.