Snickare i Borensberg

Snickare i Borensberg

Hej alla kära läsare som jag har i trakten kring Borensberg, hur mår ni idag? Jag mår faktiskt riktigt bra idag. Jag ska berätta om ett företag, om något som hände mig för några veckor sedan, jag fick hjälp av en snickare. Jag och min familj har en hund som snabbt rymde ut genom det gamla staketet så vi bestämde oss för att anlita hjälp från en snickare. Snickaren byggde ett nytt staket runtom trädgården på 1.80 meter, vilket är i linje med Boverkets regler att allt som är under 1.85 kräver inget bygglov. När snickaren var klar och vi hade betalat för jobbet så var vi mycket nöjda med hans arbete. Jag skulle rekommendera detta företag till er alla som bor i Borensberg, de gör bra jobb. 

Det här med staket är inget stort arbete för en snickare, och om ni vänder er till denne som vi vände oss till kan ni få hjälp med alltifrån det lilla till det stora jobbet men jag skulle ändå säga till er som nu tycker att ett staket, det kan man väl göra själv, jag gör det då så får ni se hur lång tid det tar. Man vill ju inte att det ska luta och vara vint utan att det ska stå stabilt och hålla i många år. Varken min fru eller jag är några experter på att snickra, ingen av oss tycker att det är roligt och det finns ju snickare av en anledning som är att vi alla ska kunna vända oss till dem för att få deras experthjälp. Jag vet att det finns många snickare i Borensberg med omnejd men nu råkade det bli så att vi vände oss till just denne, för vi har goda vänner som rekommenderade dem till oss och vi är mycket belåtna. 


Kommentarer är stängda.