Viktigt med en trivsam trädgård

Viktigt med en trivsam trädgård

Hej på er alla läsare! Äntligen är fredagen här och det känns så otroligt härligt att om bara några timmar kunna slänga sig i soffan för att inviga helgen. Jag hade idag tänkt att prata lite om trädgårdsdesign. Säsongen för att hänga i trädgården går mot sitt slut om inte den redan är över, men det innebär också att vi nu har gott om tid för att planera inför nästa säsong. Jag har många tankar på att göra om i min trädgård och det är faktiskt ganska omfattande planer som jag hoppas att få till. Det är faktiskt inte helt fel att med jämna mellanrum få till en förändring, jag är en person som tröttnar ganska fort så det kanske inte är konstigt att jag förespråkar förändringar. När jag tänker på min trädgård så finns det några saker som jag vill uppnå. Framförallt så vill jag ha en trädgårdsdesign som utstrålar harmoni och lugn, det ska vara en plats där man kan koppla av. Men samtidigt vill jag ha en snygg och stilren trädgårdsdesign som ger inspiration till förbipasserande. En snygg trädgård är för mig en plats där man blandar olika delar av naturens resurser, mycket sten och många fantastiska växter. Jag är som ni kanske märker väldigt förväntansfull och kan knappt bärga mig för att sätta igång med att planera min trädgård. Kanske vill du också göra någonting åt din trädgård? Då tycker jag faktiskt att du ska ta tag i det och göra dina visioner till en verklighet. Trädgården är faktiskt en viktig del av ditt hem, det är en plats där du kan spendera mycket tid under våren och sommaren så det gäller att man trivs. Nu vill jag avsluta det här inlägget med att önska er alla en riktigt trevlig helg. Vi hörs snart igen, men till dess får ni ha det så bra!

Kommentarer är stängda.